2022 Yılı Yayın Temini Talepleri

Kütüphanemiz eğitim-öğretimi desteklemek, araştırma faaliyetlerine yardımcı olmak, kullanıcıların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak üzere her yıl yayın temini yapmaktadır. Kütüphaneye yeni yayın talebinde bulunmak için “KD.FR.011.YAYIN-SİPARİŞ-TALEP-FORMU”  adlı form doldurulup, “kutuphane@kapadokya.edu.tr” adresine e-posta olarak iletilmelidir .

Üniversitemiz mensubu akademik ve idari personeller yayın isteğinde bulunabiliriler. Yayın istekleri mevcut bütçe dahilinde, ihale kanunu çerçevesinde ilgili yıl içerisinde yerine getirilmektedir. Temini sağlanan yayınlar tasnif işlemlerinin tamamlanması ardından kullanıcı hizmetine sunulacaktır.

Sipariş edilen yayınların künyesine kutuphane.kapadokya.edu.tr adresindeki arama motorundan erişebilirsiniz.