Kütüphaneler Arası Ödünç Verme Sistemi

Kütüphaneler arası ödünç hizmetinden Kapadokya Üniversitesi tam zamanlı öğretim elemanları yararlanabilirler. Kapadokya Üniversitesi öğretim elemanları, başka bir kütüphaneden bu yolla 15 gün süreyle 3 kitap isteyebilir. Ödünç alma süresi 1 kez yenilenebilir. İade tarihinden önce sorumlu kütüphaneciye bilgi verilmelidir. İade sürelerinde gecikme olması halinde, ilgili öğretim elemanının istekleri işleme alınmaz. Ödünç aldığı kitabın iadesini 7 günden fazla geciktiren kullanıcıya 1 yıl süre ile ödünç kitap verilmez. Diğer kütüphanelerden yayın isteği yapan öğretim elemanları, kargo masraflarını karşılamak zorundadırlar. Dergiler, referans kaynakları, kitap dışı kaynakların isteği yapılmaz veya yapılmış istek ilgili kütüphane yetkililerince dikkate alınmaz.

İstekler, kutuphane@kapadokya.edu.tr adresine Kütüphaneler Arası Ödünç Verme Formu ile iletilerek yapılmalıdır.